Transport (Truck/Barge)

Naast een goede- en veilige opslag van (tank)containers kan R.B.C. Terminal ook het voor- en natraject van uw (vloeibare) goederen verzorgen middels truck of barge. Wij zorgen voor de benodigde documenten en selecteren de meest economische modaliteit.

Offerte aanvragen

Truck

R.B.C. Terminal maakt gebruik van eigen trucks en die van derden. Voor al onze ADR transporten wordt gebruik gemaakt van vakbekwaam personeel en dito uitgeruste trucks. Zo zorgen wij voor een verantwoorde supply chain.

Offerte aanvragen

Barge

R.B.C. Terminal beschikt samen met Cetem Containers over twee aanlegsteigers voor het handelen van volle- en lege (tank)containers middels eigen wateraansluitingen. Naast de vaste lichter lijndiensten bieden wij ook maatwerk-oplossingen aan binnen het Europese achterland. Door de flexibele vloot waarmee de partners van R.B.C. Terminal werken kunnen verschillende mogelijkheden aangeboden worden binnen het huidige netwerk en erbuiten.

Offerte aanvragen

Duits achterland

R.B.C. Terminal organiseert (tank) container transporten tussen Rotterdam en het achterland. Samen met de barge specialisten op het gebied van de Neder-Rijn kunnen wij uw beladen/lege (tank) containers van en naar de Rijn Terminals Duisburg, Krefeld, Düsseldorf, Dormagen, Leverkusen (Chemion) en Köln varen.

Offerte aanvragen