Over ons

R.B.C. Terminal is een familiebedrijf, opgericht in 2012.

R.B.C. Terminal heeft de beschikking over 40.000 m2 container opslag met een capaciteit van 2400 TEU  (incl 1350 ADR-TEU) . De terminal ligt direct aan de snelweg A15.

rcc-container-trading
rcc-container-trading

Gespecialiseerd in de handeling en opslag van zowel volle als lege ADR containers

We zijn gespecialiseerd in de handeling en opslag van zowel volle als lege ADR containers (boxen, ISO tanks en SWAB bodies). R.B.C. Terminal is volledig uitgerust met de noodzakelijke veiligheidsmiddelen, zoals brandbestrijdingsmateriaal, een calamiteiten unit, en vloeistofdichte en -kerende vloeren.

Naast een wegverbinding hebben we ook lichterverbindingen naar de short- en deep sea terminals in Rotterdam (NL) en Antwerpen (BE), en naar alle inland terminals in Nederland, Belgie, Duitsland en Zwitserland. R.B.C. Terminal beschikt samen met Cetem Containers over 2 aanlegsteigers.

R.B.C. Terminal is een ‘one-stop-shop’ voor op- en overslag van lege en geladen (tank)containers, inclusief gevaarlijke stoffen. We kunnen ook produkten verwarmen met (heet) water, electriciteit of stoom.

Bekijk ons team

Interesse in één of meerdere van onze diensten?

We helpen u graag en denken graag met u mee. Ons team staat van maandag tot en met vrijdag tijdens kantooruren voor u klaar.

U kunt ons bereiken door te bellen naar +31 (0)10 790 77 09 of u kunt een e-mail sturen naar e-mailadres sales@rbc-terminal.nl.

Algemene voorwaarden

Op al onze producten en diensten zijn onze algemene voorwaarden van toepassing. Wanneer u hier nog vragen over mocht hebben, neem dan vooral contact op met ons team.